تبلیغات
فروشگاه های تصفیه آب آرتمیس مازندران-Artemis-RO - اسمز معکوس
اسمز معکوس

سیر تکاملی اسمز معکوس

هر چند كه روش اسمز معكوس در حدود 10 سال است كه بصورت فراگیر
 مورد استفاده قرار گرفته است اما این آقای گراهام بود که برای نخستیـن بار
 در سال 1861 پدیده اسمز یا ترواش راکشف کرد که نهایتـــاً با صرف هزینه
4 میلیار دلاری سازمان هوافضـــــای آمریکا ، اولیـــن سیستم اسمـــز معکوس
 با هدف تصفیه فاضلاب ایستگاه های فضایی و استفــاده مجــدد از آن بعنوان
 آب شرب پا به عرصه وجود نهاد.
 در راستـــای تولیـــد انبوه این تکنولـــوژی گرانبـــها شرکت FILMTEC که از
 شاخه های کمپانی DOW می باشد در سال 1970 موفـــق به ساخت نخسیتن
 نمونه ممبران های کم فشار و خانگی شد .

 

ممبران چیست ؟

ممبران از چندین لایه نازك به هم فشرده تشکیل شده و به طور مارپیچ به دور یك لــــوله پلاستیكی پیچانده شده است . مــــواد تشكیل دهنده ممبــــران از نوع مواد نیمـــه تراوا می باشد كه مانع عبور   آلودگی های شیمیایی و املاح می گردد بطوریكه ناخالــــصی ها درجـــــداره ها تجـــمع كـــــرده و اجازه عبورندارند و از خروجی فاضلاب ممبران به بیرون هدایت می شوند.
از ویژگــی های  ممبران های « Thin Film Composite » یا همان TFC می توان به قابلیت جلوگیـری
از رشد مواد ارگانیک در لایه های این فیلتر ها اشاره کرد .

 

طعم آب تصفیه شده چگونه است ؟

مزه آب تصفیه شده این سیستـــم بستگی به میــــزان ناخالصــی آب ورودی دارد زیرا این دستگاه
95تا 98 درصد املاح را تصفیه می كند .از این رو متناسب با میزان ناخالصــی آب ورودی گاهی مزه آب چشمه را می دهــد و گــــاهی هم تـه مزه ای به تلخـــی می زنـد که درسیستــــم های جـــدید با استفاده از شیرمیکس و فیلتر سرامیکی زیستی ، تنظیم طعم آب کاملاً دراختیار مصرف کننـده است.


2 نوشته شده توسط مهدی عباس آبادی در چهارشنبه 25 شهریور 1388 و ساعت 01:28 ب.ظ  نظرات